Artistes Participants Tardor 2016

Toti Soler Trio

El temps que s'atura 

Toti Soler presenta el seu seu darrer treball discogràfic, El temps que s'atura, juntament amb una selecció dels millors temes que ha escrit durant els més de cinquanta anys de dedicació a la guitarra i a la composició. Tindrem una mostra de les diferents influències que l'han acompanyat durant tots aquest temps -clàssic, folk, jazz, flamenc, guitarra sud-americana, músiques orientals, etc.- però sobretot de la seva forma personal de compondre i interpretar; sensible i profunda. Un captivador recorregut a través del seu exquisit univers de guitarra.

www.totisoler.com

Luciano Pompilio (Itàlia)

De Sor a Barrios

Ha ofert concerts i classes magistrals a Itàlia, Espanya, Hongria, Països Baixos, Bèlgica, Suïssa, Alemanya, Àustria, Malta, Macedònia, Montenegro, Sèrbia, França, Polònia, Mèxic, EUA, Croàcia, Eslovàquia, Rússia, etc.

Va col·laborar amb el quartet de corda "Prima Vista Quartet" de Varsòvia i Rimsky.

Ha gravat sis CDs per a dues guitarres, i per a dues guitarres i veu amb la soprano anglesa Anita Biltoo, (per la Guitart Collection della Niccoló) i el concert per a dues guitarres i orquestra de Teresa Procaccini (per Edipan).


Tom Kerstens (Regne Unit)

El centenari d'Enric Granados

Tom Kerstens és una figura clau en el món de la guitarra, altament considerat com a intèrpret versàtil tant amb instruments moderns com amb instruments d'època. Considerat un influent paladí de la guitarra en el seu paper d'intèrpret, d'artista que ha gravat discos i de director artístic. Va ser recentment seleccionat a la llista dels "100 millors artistes clàssics" de Classic FM i aclamat com un "estimulant explorador musical".

www.tomkerstens.com

Programa: Albèniz i Granados

Felipe Celis Catalan (Xile) 

1er Premi Concurs de Guitarra "Josep Ferrer" 2015 

Ha actuat com a artista convidat a diversos festivals a Mèxic, Perú, Argentina, Espanya i Austria, on a més ha ofert classes magistrals i ha participat com membre del jurat i s'ha presentat en les més importants sales de concert de Xile. Ha guanyat diversos concursos a Xile, Uruguay i Espanya.

La seva primera producció discogràfica té per títol "Mi esencia", i està enfocada a transmetre al públic obres per a guitarra de reconeixement mundial.

www.felipeceliscatalan.cl