III Concurs de Guitarra Josep Ferrer
Tercera edició d’un concurs que serveix com a plataforma de llançament per a guitarristes amateurs

Dins de la Girona Guitar Season enguany es celebrarà la tercera edició del Concurs de Guitarra Josep Ferrer.

Aquest és un concurs amb una finalitat doble: per un costat, esdevenir una plataforma de llançament per a guitarristes amateurs; i per l'altra, retre homenatge a un dels millors guitarristes i compositors gironins dels segles XIX i XX.

Comptarem amb un tribunal de reconegut prestigi internacional que avaluarà els candidats. Les actuacions durant el concurs seran obertes al públic i gratuïtes.

Els premis aniran des d'una guitarra de gama alta model GL-18 valorada en 1.660€ cedida per Guitarres Camps, un val de compra de 150€ a la botiga Vivaldi i l'oportunitat d'oferir concerts remunerats a la propera edició del Festival de Guitarra Girona-Costa Brava en altres festivals de música, com el Certamen Llobet de Barcelona, el Festival Internacional de Guitarra d'Aranda de Duero i algun dels festivals o trobades musicals a la província de Jaén.

Dia: 16 de febrer de 2017

Hora: de 10h a 14h

Lloc: Casa de Cultura de Girona

Accés: Lliure per al públic

Període inscripció: de l'1 d' octubre de 2016  al 31 de gener de 2017

Preu inscripció: 30€

Nombre màxim de concursants: 15.

Nombre mínim de concursants: 5.

Tots els participants s'han de llegir les bases i seguir les instruccions que s'indiquen per inscriure's al concurs.

Si necessiteu allotjament prop de la Casa de Cultura, lloc on tindran lloc les proves del concurs, tindreu un 10% de descompte sobre la millor tarifa disponible a l'Hotel Peninsular  (https://www.novarahotels.com/ca/hotel-peninsular). Podeu fer les reserves directes amb el  departament de Recepció mitjançant identificació o referència: Girona Guitar Season.

Molta sort a tots els participants!

Passos a seguir:

1. Llegir les bases que apareixen a la part inferior de la pàgina.

2. Omplir el formulari d'inscripció que apareix a la part inferior de la pàgina i enviar-lo per correu electrònic a festivalguitarragirona@gmail.com.

3. Fer l'ingrés de la quota d'inscripció ta i com s'indica a les bases del concurs.

4. Enviar una còpia (o foto) del resguard de l'ingrés conforme s'ha fet el pagament per correu electrònic a festivalguitarragirona@gmail.com.

5. Practicar molt per ser un dels guanyadors!

>> Formulari inscripció.docx (216,3 kB)

(Document que cal descarregar, omplir i enviar per correu o e-mail junt amb el resguard de pagament de la quota d'inscripció a plectrumgirona@gmail.com)

Primer Premi: Guitarra model GL-18 de 1.660€ de Guitarres Camps

Per veure característiques, feu click a la imatge